Sjaan
klik hier voor meer informatie

Hallo ik ben Sjaan,

Ik ben sinds 1 juni 2024 locatiehoofd op kindcentrum Kiemkade, waar ik 5 dagen per week aanwezig ben. Naast mijn taak als locatiehoofd ben ik werkzaam als intern begeleider binnen Abbo kinderopvang.

Wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen zich te ontwikkelen. Samen met het team van Kiemkade stimuleren wij de kinderen in hun ontwikkeling en bieden activiteiten die afgestemd zijn op de behoefte en interesses van de kinderen. Dit doen wij spelenderwijs in onze groene omgeving en sfeervolle binnenruimte. Hierbij vinden wij het belangrijk dat kinderen zich ‘thuis’ voelen en dat de ouders hun kind met een vertrouwd gevoel bij ons laten.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij uw kind te bieden hebben, neem contact met ons op voor het maken van een rondleiding.

U kunt mij bereiken:

  • via het contactformulier
  • het telefoonnummer van de locatie tel. 0164 – 24 60 69
  • e-mail:  kinderopvang@kiemkade.nl 

In de loop der jaren heb ik verschillende functies binnen de kinderopvang vervuld waaronder, praktijkopleider, coördinator opleiding, pedagogisch coach/Ve coach, intern begeleider en locatiehoofd. Hierdoor heb ik de kans gekregen mezelf te blijven ontwikkelen. Deze kennis en ervaring deel ik binnen ons team en in mijn functie als intern begeleider.

Neem contact op