Wij willen kinderen allerlei kansen bieden, waarbij we uitgaan van hun eigen talenten. We leren ze zich te ontwikkelen tot creatieve, zelfstandige en verantwoordelijke medemensen. We halen het meest bijzondere in uw kind naar boven. Aan het einde van de basisschool zijn ze met een sterk groen hart klaar voor de uitdagingen van de toekomst. 

Over Kiemkade

Uw school in de buurt

Uw school in de buurt

Kindcentrum Kiemkade is gelegen in Bergen op Zoom Oost. De school wordt door veel groen omringd en ligt in woonwijk Warande Gageldonk met een winkelcentrum en sportvoorzieningen op loopafstand. De school bestaat uit twee gebouwen dicht bij elkaar gelegen. De basisschool vormt samen met haar samenwerkingspartners, kinderopvang Mamaloe, Stichting ZON en Educto Taalreis, een volwaardig jong kindcentrum waarin alles onder één dak wordt aangeboden voor uw kind van 0 tot 12 jaar. Uit alle wijken rondom de school komen kinderen naar Kiemkade. We hebben een ruim voedingsgebied. Het is voor kinderen fijn om met elkaar uit de straat of uit de buurt naar dezelfde school te gaan. 

Team

Wij werken met een enthousiast jong team, dat goed samenwerkt en voor de kinderen een veilige en leerzame omgeving creëert.